Traumatic ArtsAkrobatske točke i vatreni rekviziti prepoznati kao novi elementi zabave otvaranju i novi segment na vjenčanjima. Akrobatska točka odličan je i početak “pravog tuluma” nakon rezanja torte, kada se svi mogu u potpunosti opustiti i plesati do jutarnjih sati.

Cijeli članak

destinacijsko vjenčanjeU posljednjih nekoliko godina, mnogi mladenci odlučuju se odbaciti tradicionalna, velika crkvena vjenčanja u korist izgovaranja "uzimam" na egzotičnim mjestima. Mnogo je razloga zašto se parovi odlučuju za duge udaljenosti, a jedan od njih je odredište koje je privlačno izgledom ili ima značenje za parove.

Cijeli članak

vjenčanice 2016Perje, duboki izrezi, cvjetni detalji, proljeće/ljeto 2016. nam donosi vjenčanice koje će mladenke jednostavno obožavati. Omiljeni i poznati svjetski dizajneri vjenčanica ne prestaju probijati konvencionalne i tradicionalne modele i suprotstavljaju im se stilovima koji su klasični, no istovremeno i romantični i moderni.

Cijeli članak

1. Napravite masku za lice. Vaše lice je na dan vjenčanja podloga za „tešku“ šminku pa ćete ga ovaj način pripremiti. Maska će očistiti sve pore i suha područja učiniti vlažnima. Ako kod vas noće djeveruše ili kuma, maske mogu biti dobra inspiracija za originalne fotografije koje će vas uvijek nasmijati. Krastavci na očima će također dobro doći.

Read more...

boja vjenčanjaIzbor svadbenih boja je pokazatelj vaše osobnosti i zamisli o budućem bračnom životu. Izbor boja se može očitovati u pozivnicama i zahvalnicama, cvijeću, haljinama za djeveruše, dekoraciji…Bez obzira na odabranu boju, uvijek možete uključiti svoju najdražu boju ili njene nijanse. Na primjer, ako je vaša najdraža boja plava, a zamislili ste da sve bude ružičasto, možete koristiti plavu u malim količinama, primjerice, u buketu.

Cijeli članak

kokteli na vjencanju introSvako vjenčanje posebno je na svoj način. No, što je to posebno po čemu se vjenčanja razlikuju? To su oni mali sitni detalji, detalji koji su zaduženi da taj dan oblikuju baš u stilu samih mladenaca. Cocktail catering može biti detalj koji će svakoj svadbenoj svečanosti dati notu posebnosti i jedinstvenosti.

Cijeli članak

Organizacija vjenčanja može biti zabavan posao ako imate smisla za organizaciju i puno slobodnog vremena, ali pripremite se za brojne intervjue i istraživanja na internetu. To je posao koji zahtjeva mnogo vremena i slobodnih dana na poslu, a često je i vrlo stresan. Zato preporučamo da zatražite pomoć profesionalnih organizatora.

Read more...

Uskoro nam stiže proljeće koje sa sobom donosi i kišu, a posljednja stvar koju svaka mladenka želi na dan vjenčanja su sivi i kišni oblaci. No, što se bolje pripremite i za tu mogućnost, bit ćete sretniji i smireniji. Neki čak vjeruju da je to sreća! Mogli ste naići na mnoge romantične fotografije koje su nastale tijekom takvog vremena, a mi vam donosimo savjete kako se pripremiti za njih

Read more...

Ribe su bajkovite, lavovi vole raskoš i luksuz, a blizanci najviše pate za dobrom atmosferom. Slažete li si i vi s našim horoskopom za vjenčanja?

Read more...

Wedding Expo, najveći među sajmovima vjenčanja u regiji, već šesti put održava se u Westgateu. Nakon novogodišnjih blagdana i siječanjskih popusta, dolazi veljača – vrijeme za zaljubljene. Tjedan nakon romantičnog Valentinova parovi se imaju priliku ruku pod ruku prošetati Westgate shopping cityjem i u tri dana uživati u ponudi za i oko vjenčanja.

cijeli članak

Page 1 of 2

Start
Prev
1
Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja