Novi trendovi u organizaciji vjenčanja

Mladi se sve više odlučuju za opuštena i moderna vjenčanja na kojima svoj najdraži dan žele podijeliti s uzvanicima u što ugodnijem i zabavnijem okruženju. Mnogi od njih se odlučuju na glazbu po izboru DJ-a, sve više ih razmišlja o svečanosti na otvorenom, dok se najhrabriji odlučuju na umjetničke točke s dozom adrenalina. Akrobatske točke i vatreni rekviziti prepoznati kao novi elementi zabave otvaranju novi segment na vjenčanjima i odlično se nadopunjuju uz uobičajeni protokol kao što su doček gostiju ili svečani ulazak mladenaca. Akrobatska točka odličan je i početak “pravog tuluma” nakon rezanja torte, kada se svi mogu u potpunosti opustiti i plesati do jutarnjih sati.

Predstavljamo vam Traumatic Arts

Udruga Traumatic Arts je udruga koja promiče kulturu cirkusa u Hrvatskoj kroz izvedbe zračnih akrobacija na tkanini (svili), zračnom kolutu (ringu) te ostalih akrobatsko-plesnih umjetnosti poput plesa s hula hoopom, akrobacija na šipci, žongliranja, akrobalansa ili plesa s vatrom.

Traumatic Arts
Izvor: www.traumaticarts.hr/discipline

Akrobatska točka s čašom šampanjca

Šampanjac kao najsvečanije piće apsolutno je nezaobilazno na svakom vjenčanju. Savršen užitak ovisit će i o načinu serviranja šampanjca. Novi pristup točenja iz zraka u sklopu akrobatske koreografije prisutnima pruža novo i zanimljivo iskustvo.

Bilo da je riječ o plesu na svili koji se ističe elegantnošću pokreta i plesnoj izvedbi na više od 5 metara iznad tla ili plesu na ringu koji se izvediv i na manjoj visini, aerial champagne kao program za ekskluzivne prigode svojom posebnošću i elegancijom plesnog pokreta izazva fascinaciju i divljenje prisutnih.

U želji da vjenčanje učine posebnim i nesvakidašnjim, mladenci i/ili kumovi se sve više odlučuju za nove i originalne ideje.

 

 

Vatreni doček

Vatreni doček mladenaca odlično je iznenađenje za uzvanike, ali i mogući dodatni efekt kojim se naglašava ulazak mladenaca u svadbenu prostoriju. Bilo da je riječ o vjenčanju na otvorenom ili u sali, vatreni doček može dodatno zabaviti publiku obzirom da se radi o zanimljivoj vještini plesa s vatrom. Dva su moguća oblika vatrene izvedbe:

  • Statična izvedba s minimalnim pokretima na mjestu s ciljem stvaranja toplog i ugodnog ambijenta - idealan za doček gostiju
  • Dinamična izvedba - vatreni duo ili trio, dominantni performer s hoopom ili štapom s pratnjom vatrenih lepeza

 

Autor
Udruga Traumatic Arts
Kustošijanska 61, 10090 Zagreb
www.traumaticarts.hr

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja