1. Napravite masku za lice

Vaše lice je na dan vjenčanja podloga za „tešku“  šminku pa ćete ga ovaj način pripremiti. Maska će očistiti sve pore i suha područja učiniti vlažnima.  Ako kod vas noće djeveruše ili kuma, maske mogu biti dobra inspiracija za originalne fotografije koje će vas uvijek nasmijati. Krastavci na očima će također dobro doći.

2. Stavite kremu za područje oko očiju

Znamo da ćeš se naspavati i piti puno vode, ali podočnjake nekad ne možeš spriječiti. Ova krema će vam pomoći da na fotografijama ne izgledate umorno i da nemate tamne jastučiće ispod očiju.

3. Nemojte piti

Bit će dosta vremena za slavlje na dan vjenčanja, ali nemojte ga započeti mamurni, ili još gore, natečeni. Pijte vodu i ujutro ćete „skliznuti“ u vjenčanicu.

4. Na vrijeme idite u krevet

Znamo da vam se vrti u glavi i da ne možete dočekati jutro, ali stvarno vam je potreban odmor. Osjećat ćete se odlično nakon prospavane noći, nećete imati podočnjake i zasjat ćete na vaš dan!

5. Ne koristite društvene mreže (zadržite ovu večer privatnom)

Najuzbudljiviji dio vjenčanja je mladenkin ulazak u crkvu kada ju svi vide prvi puta. Želite li čuti divljenje, nemojte im otkriti sve stalnim osvježavanjem statusa. Isključite se s mreže na dan-dva tako da vas svi cijene kao mladenku.

6. Ne dopisujte se sa zaručnikom

Neke žene su još uvijek vjerne tradiciji i ne vide se s mladoženjom dan prije vjenčanja pa ovo i ne bi trebalo biti tako komplicirano. Želite li da vaš ulazak bude svečan i da on ostane bez teksta kad vas vidi, nema poruka i poziva. On će to vjerojatno cijeniti više nego vi.

7. Napišite pismo budućem suprugu

Provest ćete s njim ostatak života i sigurno ste ispunjeni emocijama i mislima o tome. Ako ne možete spavati, stavite te emocije na papir i pobrinite se da mu pismo netko dostavi prije ceremonije.

8. Provjerite zadnje sitnice s popisa

Vrijeme je da prekrižite sve učinjeno i možda dodate posebne zahtjeve: što će vam trebati u salonu, koga da ponuđači zovu za pomoć…

9. Provjerite sve ponuđače

Provjerite još jednom sa cvjećarkom, frizerkom, bendom… Možda se dogodi da vas je netko smetnuo s uma pa da na dan vjenčanja ne bude prevelikih iznenađenja.

10. Pogledajte komediju s prijateljicama

Nikad niste prestari za noćenje prijateljica kod vas, a noć prije vjenčanja je idealna za to. Pronađite neku ljubavnu komediju i odmorite glavu od stresa.

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja