Svako vjenčanje posebno je na svoj način. No, što je to posebno po čemu se vjenčanja razlikuju? To su oni mali sitni detalji, detalji koji su zaduženi da taj dan oblikuju baš u stilu samih mladenaca.

Nakon odabarane lokacije i datuma kreće se s odabirom detalja koji će obilježiti taj veliki dan. Koji bend, koje cvijeće, koja boja, kakve pozivnice, kakve zahvalnice, uska ili široka vjenčanica, leptir mašna ili kravata, čime iznenaditi goste? Eh da, pitanja kojima nema kraja.

Troter
Cocktail catering • Troter d.o.o.

Cocktail catering može biti detalj koji će svakoj svadbenoj svečanosti dati notu posebnosti i jedinstvenosti. Kokteli su raznobojni i raznoliki pa samim time prilagodljivi željama mladenaca. Stoga kokteli mogu biti pripremljeni prema boji vječanice, haljine, odijela, buketa, konfeta ili ako se mladenci ne mogu odlučiti mogu biti veseli i šareni. Odlični su kao welcome drink pića ukoliko mladenci ne žele standardnu ponudu. Također, izrađuju se na posebnom dijelu (šanku) što je vrlo atraktivno te svi uzvanici mogu sudjelovati u samoj pripremi kao i oni najmanji kojima to predstavlja veliki užitak.Posluživanje koktela obavezno uz sebe veže i atraktivan show barmena u kojem, također, mogu sudjelovati i sami uzvanici. Zabava uz koktele je sigurna!

Novitet u svijetu koktela su molekularni kokteli koji mogu zamijeniti dio finger fooda i dati posebnu dimenziju proslavi i uživanju u hrani i piću.

Zanimljivo, zar ne?

Ukoliko ne želite da Vaša svečanost bude jedna u nizu tipičnih svečanosti, te želite nešto drugačije ali s puno stila - do konačnog sudbonosnog „DA“ upustite se u koktel avanturu sa sretnim ishodom.

autor članka Troter d.o.o.

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja