Perje, duboki izrezi, cvjetni detalji, proljeće/ljeto 2016. nam donosi vjenčanice koje će mladenke jednostavno obožavati. Omiljeni i poznati svjetski dizajneri vjenčanica ne prestaju probijati konvencionalne i tradicionalne modele i suprotstavljaju im se stilovima koji su klasični, no istovremeno i romantični i moderni. Mnogo je novih detalja koji su usmjereni na stvaranje slojeva i potpuno nove dimezije haljine. Ukrasi čipke i cvjetni detalji doslovno iskaču kao trodimenzionalni ukrasi na dugim nježnim krojevima sukanja. Senzualnost je riječ koji mnogi dizajneri koriste kako bi opisali svoju kolekciju i to je u potpunosti opravdano s obzirom da govorimo o dubokim izrezima koji otkrivaju dio tijela mladenke, dok je sve ostalo pokriveno. Izrazito popularni su izrezi koji otkrivaju nogu (poput Angeline Jolie) i duboki izrezi na leđima.

Donosimo vam par vjenčanica koje uživaju svjetsku popularnost i prednjače u trendovima za proljeće/ljeto 2016.

vjenčanice dugih rukava
Fotograf: Alessandro Garofalo za Brides.com

Dugi rukavi

Vjenčanice dugih rukava kao što je vjenčanica Angel Sanchez-a s dugim rukavima i čipkom će u sezoni proljeće/ljeto 2016 biti vrlo popularne. Ono što izmamljuje dah su predivni metalik detalji i cvjetovi koji na zanimljiv način prekrivaju gornji dio vjenčanice i diskretno se nastavljaju na donji dio.

 

 

 

 

nadsuknje vjenčanice
Dizajn: Monique Lhuillier

Nadsuknje

Podsuknje su prošlost, nadsuknje su sadašnjost. Mnogi dizajneri su odbacili tradiciju podsuknji i odlučili okrenuti dizajn u potpunu suprotnom smjeru i čini se da se mladenkama sviđa. Iznad klasičnog kroja vjenčanice koja ima po sebi sitne detalje čipke ili cvjetova nadodaju se slojevi satena ili tila, tako od obične ravnog kroja vjenčanice nastaje vjenčanica A-kroja, a slojevitost joj daje prividnost romantike, bogatstva i elegancije. Primjer je ova vjenčanica poznate dizajnerice vjenčanica Monique Lhuillier

 

vjenčanica hlače
Izvor: Brides.com

Hlače / Smoking

Nešto hrabrije mladenke odabrat će hlače, jer su upravo hlače poharale modne piste u revijama vjenčanica. Od širokih boho nogavica do elegantnih hlača prilagođenih smokinzima hlače staju rame uz rame tradicionalnim haljinama.

Primjer je kreacija poznate dizajnerice Victorie Kyriakides.

 

 

 

vjenčanica dekolte
Fotograf: Alessandro Garofalo Dizajn: Mira Zwillinger

Duboki dekoltei

Veliki izrezi i duboki dekoltei ostaju popularni, a možemo ih vidjeti svugdje od crvenih tepiha pa čak i u crkvi. Otkrivanje dekoltea više nije vulgarno i dizajneri su se potrudili da duboki V izrezi budu elegantni, romantični i senzualni.

 

 

 

 

 

vjenčanica s prorezima
Dizajn: Victoria Kyriakides

Visoki prorezi

Angelina Jolie je učinila svečane haljine s prorezima ekstremno popularnima i otkrivanje bedra je danas sofisticirano. Ako odaberete vjenčanicu sa visokim prorezom garantiramo da ćete se osjećati seksi i senzualno u svakom trenutku.

 

 

 

 

 

slojevita vjenčanica
Dizajn: Monique Lhuillier

Slojevitost

Dodavanjem slojeva suknji stvoriti ćete dodatne pokrete i običnoj haljini dodati određenu notu teksture i lepršavosti.

 

 

Autor: Maja Horvat

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja