Organizacija vjenčanja može biti zabavan posao ako imate smisla za organizaciju i puno slobodnog vremena, ali pripremite se za brojne intervjue i istraživanja na internetu. Ponuda usluga vjenčanja je zaista velika i ako se ne informirate dovoljno, vjerojatno je da ćete morati pristati na kompromise i angažirati ponuđače usluga koje ste pronašli.

Na primjer, koliko sala za vjenčanje realno možete obići da provjerite zadovoljavaju li kriterije koje ste odredili? Deset, petnaest? Pripremite se i na spuštanje kriterija ako želite odabrati jednu od njih koja je i cijenom povoljna. Samo za primjer, ako angažirate nas u agenciji za vjenčanja Mella Mi, na raspolaganju će vam biti oko 150 sala za vjenčanja sa svojim ponudama i cijenama. Osim što ćete zaista odabrati najpovoljniju i kvalitetnu salu za vjenčanje, znat ćete i postaviti važna pitanja o rasporedu konobara, ozvučenju i drugim stvarima za koje niste znali koliko su bitni ako vjenčanje organizirate prvi puta.

Planiranje vjenčanja i nije baš romantično iskustvo kako mnogi zamišljaju. To je posao koji zahtjeva mnogo vremena i slobodnih dana na poslu, a često je i vrlo stresan. Zato preporučamo da zatražite pomoć profesionalnih organizatora. Kontaktirajte agenciju za vjenčanja Mella Mi, saslušajte kako vam možemo pomoći, pa zatražite našu ponudu. To ništa ne košta :)

Sve više se mladenaca odlučuje na profesionalnog organizatora, a ovo su neki od razloga zašto:

1.    Zaslužujete da vaš veliki dan bude savršen

Bez obzira znate li točno što želite ili uopće nemate ideju, organizatori će vam pomoći u definiranju konačnog izgleda, stila, raspoloženja i emocija koje želite stvoriti. Znaju najnovije trendove i inspirirani su mnogim vjenčanjima, ponuđačima i uslugama. Oni mogu vizualizirati vaše želje i unijeti dobro raspoloženje u vašu zabavu.

2.    Ne želite potrošiti više no što je potrebno

Organizatori vjenčanja su kao vaši financijski savjetnici koji su se specijalizirali za vjenčanja. Sve će usluge uklopiti u budžet s kojim raspolažete jer njima nije u interesu da se neugodno iznenadite  oko nekog dodatnog troška.

3.    Planiranje vjenčanja bit će zabavno, a ne stresno

Mladenci koji se upuste u organizaciju vjenčanja stalno razmišljaju o zadacima koji ih još očekuju, neprestano naglašavajući koliko posla ima oko planiranja vjenčanja. Ne dajte da vam vjenčanje postane opterećenje. Budući da nam je to posao, mi kao organizatori imamo i vremena i sposobnosti nositi se sa svime u vaše ime

4.    Ne želite provesti dane u pronalasku dobavljača i otkrivanju tko je od povjerenja

Kada krećete organizirati vlastito vjenčanje obično nemate iskustva s fotografima, bendom, cateringom. Zašto taj dio ne prepustiti profesionalcima koji su već surađivali s više ponuđača i znaju koji vam može pružiti baš to što želite?

5.    Ne želite se zamarati plaćanjem i brinuti o tome jeste li nešto zaboravili

Liste vjenčanih obaveza znaju biti duge i prelaziti i nekoliko stranica pa nije čudno ako brinete da ćete nešto zaboraviti. Srećom, organizatori sve to imaju na umu! Oni će pratiti rokove i podsjećati vas na vrijeme za izvršavanje svakog. Nikad ništa nećete propustiti i nema opasnosti da će nešto krenuti po zlu na dan vjenčanja

6.    Oboje radite i ne želite da vam organiziranje vjenčanja preuzme život

Planiranje vjenčanja oduzima puno vremena pa čak i ako ste sve sami napravili. Kada imate organizatora, to je kao da imate osobnog asistenta čija je jedina odgovornost briga oko vas i vašeg vjenčanja.

7.    Ubijate se da bi udovoljili obitelji i prijateljima

Mnoge mladenke se moraju nositi sa savjetima prijatelja i obitelji o tome kako treba izgledati vjenčanica, kakva glazba je najbolja za goste, što ponuditi za večeru… Organizatori se znaju nositi s obiteljskim zahtjevima, pokazati vam sve dostupne opcije, dati stručne savjete.

8.    Želite vjenčanje u nekom drugom gradu

Planiranje drugog odredišta vjenčanja ima svoje prednosti, ali je teško organizirati dobavljača kojeg  niste nikad sreli ili zamisliti prostor koji nikada niste vidjeli uživo. Organizatori već imaju iskustva s ovakvim slučajevima pa im nije problem dogovoriti sve vaše zamisli.

9.    Imate odličnog koordinatora sale, ali on ne brine o svim detaljima

Već ste pronašli salu u kojoj želite vjenčanje  i dobili koordinatora (osobu koja brine o dekoraciji sale i večeri). Odlična je i ima sve pod kontrolom, čak vam daje popis dobavljača s kojima radi. No, imajte na umu da je to najdalje što može ići i što je u mogućnosti s njezinim poslom. Organizator vjenčanja nadilazi te zadatke, pomaže u organizaciji budžeta, zna koje cvijeće je u sezoni na dan vjenčanja, upoznaje vas s drugim dobavljačima, istražuje cijene i sve drugo što poželite.

10.    Na dan vjenčanja se opustite i uživajte

Hoće li torta stići na vrijeme, jesu svi gosti stigli iz crkve i našli parking, kako objasniti prijatelju koji je malo popio da bend sada ne može svirati njegovu pjesmu po želji... mnogo stvari može krenuti krivo u najgore vrijeme. Angažirajte našu agenciju Mella Mi koja će se pobrinuti da sve teče glatko, spremite svoj mobitel za danas i ... uživajte!

Iskreno vaši, agencija za vjenčanja Mella Mi :)

Tel. 01 7888 362

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja