Mladenci trebaju vašu uslugu.

Javite im se !

Web portal Vjenčanje sa stilom sa oko 7.000 posjeta mjesečno jedan je od popularnijih web portala o vjenčanjima kod nas. Svojim sadržajem inspiriramo mladence i pomažemo im u organizaciji njihovog vjenčanja.

Ako pružate uslugu vezanu za vjenčanja, nudimo Vam promociju i oglašavanje Vaše usluge na našem portalu. Odaberite jedan od načina oglašavanja koje smo naveli ili nam se jednostavno javite i osmisliti ćemo najefikasniji način oglašavanja za Vašu uslugu.

 

Besplatno

Upis u imenik usluga

Našim smo posjetiteljima pružili najveći i najdetaljniji popis pružatelja usluga vjenčanja u Hrvatskoj. Preko 5.000 firmi i obrta sortiranih prema gradovima i vrsti usluge. Upis u Imenik usluga je besplatan. Ako još niste upisani u naš Imenik usluga, popunite jednostavan obrazac za prijavu i mi ćemo predstaviti Vašu uslugu našim mladencima.

Prijavite svoju uslugu

 

Vaša ponuda sniženja mladencima na E-mail

Mladencima koji su se prijavili na naš newsletter E-mailom mjesečno šaljemo obavjesti o popustima i sniženjima cijena pružatelja usluga vjenčanja. Ako planirate sniženje cijene svoje usluge u nekom vremenskom periodu javite nam, a mi ćemo o tome obavijestiti naše mladence. Vaša ponuda u našem newsletteru je besplatna, uz preduvjet da imate standardnu cijenu koja je trenutno snižena.

Javite nam o vašim popustima i sniženjima

 

Oglašavanje u imeniku

Istaknuti upis

Oglašavanjem Istaknuti upis oglasiti ćemo Vašu tvrtku u našem imeniku usluga za vjenčanja na način da ćemo postaviti Vaš oglas ispred besplatnih upisa i vizualno ga istaknuti. Oglas uključuje logo, istaknuto ime vaše firme, obrta ili branda i osnovne podatke o vašoj usluzi.

Više o Istaknutom upisu

 

Premium upis

U našem ćemo Imeniku usluga postaviti Vaš oglas ispred besplatnih i naprednih upisa, vizualno istaknuti. Oglas će sadržavati Vaš logo, istaknut naziv tvrtke ili branda, interaktivni menu sa promotivnim tekstom, foto i video galerijom i drugim sadržajem po izboru.

Više o Premium upisu

Zašto oglašavati na portalu Vjenčanje sa stilom

 

15.000 posjeta mjesečno

Google Analytics analiza posjećenosti

Web portal o vjenčanjima

velika većina posjetitelja mladenci koji traže usluge za svoje vjenčanje

Prve pozicije na tražilicama

92% naših mladenaca dolazi na portal pretražujući Google

Oglašavanje koje se isplati

Povoljne cijene i efikasno oglašavanje

Gratis promocije

gratis promocije na društvenim mrežama za sve plaćene oglase

Popusti za periode oglašavanja

za dulje vremenske periode oglašavanja dajemo popuste

Oglašavanje bannerom

Banner stupac

Oglašavanjem Banner stupac postavit ćemo reklamu koja će poveznicom voditi na Vašu web stranicu ili Facebook profil. Veličina bannera je 180×150 piksela. Oglas će se nalaziti pored sadržaja na našoj naslovnoj stranici, u svim poglavljima, člancima i imenicima. Pozicija za banner biti će samo za Vaš oglas, bez rotiranja drugih oglasa. Uz oglas Banner stupac dobivate i oglašavanje Istaknuti upis, promociju na našem Facebook profilu, promotivne članke i druge bonuse oglašavanja

Više o oglasu Banner stupac

 

Glavni banner

Oglašavanje "Glavni banner" uključuje oglas na najuočljivijem mjestu na svim stranicama našeg portala, bez rotiranja drugih oglasa. Svi naši posjetitelji će vidjeti Vašu reklamu iznad sadržaja kojeg čitaju. Oglas je veličine 468×60 piksela i povezuje se sa Vašom web stranicom ili Facebook profilom. Samu reklamu možete osmisliti sami, a možemo je izraditi i mi - besplatno.

Više o oglasu Glavni banner

 

Kontaktirajte nas na:

Email: admin@vjencanjesastilom.com

 

Posjećenost

Kontakt

Email:
admin@vjencanjesastilom.com

Tel: 01 7888 362

Pretraga