Pravila korištenja web portala vjencanjesastilom.com

Svi sadržaji na web portalu vjencanjesastilom.com su zaštićeni autorskim pravima. Objavljivanje na drugim web lokacijama, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja ili elemenata ovog portala moguće je samo uz prethodnu dozvolu uredništva ovog portala, u suprotnom će se navedene akcije smatrati kršenjem autorskog prava i biti će podležne Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.
Potrebno je posebno napomenuti da je nad dijelom fotografija objavljenih na portalu Vjenčanje sa stilom autorsko pravo pridržano od raznih autora, od kojih smo dobili pravo objave fotografija na ovom portalu, te se ovom prigodom još jednom zahvaljujemo.

Sadržaj na ovom portalu može sadržavati nenamjerne netočnosti, tipografske greške ili informacije s vremenom mogu prestati važiti, pa portal vjencanjesastilom.com izričito odbacuje bilo kakvu odgovornost koja može biti prouzročena netočnom informacijom na portalu. Vjencanjesastilom.com ne jamči da je sadržaj portala uvijek ažuriran ili potpun. Urednici ovog portala mogu mijenjati sadržaj stranica u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavjesti o tome bilo kojoj trećoj strani.

Posjetitelji su suglasni da web portal vjencanjesastilom.com neće biti odgovorni, bilo temeljem obveznog prava, građanske, objektivne ili druge odgovornosti, za bilo kakvu izravnu, kaznenu, posebnu, posljedičnu, sporednu ili neizravnu štetu uključujući između ostaloga izgubljenu dobit, trpšak nabave zamjenske usluge ili izmaklu priliku proizašlu iz upotrebe, ili u vezi s upotrebom stranica ili povezanih stranica, iz kašnjenja ili nemogućnosti uporabe stranica ili poveznih stranica, čak i u slučaju da je uredništvo ovog web portala obaviješteno o mogućnosti nastanka takvih šteta. Vjencanjesastilom.com ne jamči stalan i siguran pristup ovim internet stranicama.

Sadržaj ovih uvjeta korištenja i pravila o privatnosti može se mijenjati o čemu portal Vjenčanje sa stilom nije dužan obavijestiti korisnike.