Foto i video vjenčanja

Kakvo god vjenčanje da pripremate, fotograf i snimatelj vjenčanja su apsolutna nužnost. Fotografije koje će pričati priču o vašem vjenčanju, koje će Vas podsjećati kako ste izgledali, kako su se vaši gosti zabavljali biti će najbolja uspomena na vaš najvažniji dan. Spontane reakcije od sreće, mahnito uzbuđenje, blaženu mirnoću i sve emocije toga dana može zabilježiti samo profesionalac, fotograf za vjenčanja dobrog oka i osjećaja za pravi trenutak.
Da bi se odlučili za svog fotografa na vjenčanju trebali bi znati neke osnove o vjenčanoj fotografiji i kriterije po kojima ćete odabrati fotografa i snimatelja. Pregledajte naših nekoliko kratkih članaka i znat ćete što tražite.

odabir lokacije za fotosession

Razmišljate li o idealnoj lokaciji za fotografiranje i snimanje tj. fotosession? Evo par tipova i trikova za Vas.

više...

Fotografski stilovi vjenčanja

Foto stil vjenčane fotografije je stvar ukusa. Nema ih puno, ali se jako razlikuju. Koji foto stil vjenčanja želite u svom albumu?

više...

Odabir fotografa za vjenčanje

Nekoliko koraka do odabira najboljeg fotografa za Vaše vjenčanje i albuma koji će pričati romantičnu priču o Vašem najvažnijem danu.

više...

Na kavi s fotografom za vjenčanjaPopijte kavu s fotografom i upoznajte ga kao osobu. Postavite mu pitanja koja Vas zanimaju i pogledajte njegove radove s vjenčanja.

više...

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja