Pozivnice za vjenčanje i njihova originalnost najviše ovisi upravo o Vama. Ako se odlučite za gotove dizajnirane pozivnice za vjenčanja, dobit ćete upravo to - lijepe i krasne pozivnice za vjenčanje koje se razlikuju od drugih lijepih i krasnih pozivnica tek u boji ili fontu.
Srećom, mnoge tiskare i printarnice nude i izradu dizajna prema narudžbi. A i tekst odabirete Vi. Iskoristite to. Ako Vam je stalo da gosti sačuvaju pozivnice Vašeg vjenčanja kao uspomenu na Vas, dobro je u njih dodati malo vlastite osobnosti, da baš nisu iz Narodnih Novina. I to uopće nije teško. Dajemo Vam nekoliko primjera pozivnica za vjenčanja kako bi probudili Vašu kreativnost i dali Vam isnpiraciju.

Pozivnice za vjenčanje Nik Titanik

Pozivnice za vjenčanje Cool Weddingz by Nik Titanik Studio

Ako netko ima inspiracije i Vašu osobnost zna prenijeti na grafiku, onda je to Nik Titanik. Poznati karikaturist koji je crtao karikature za ugledne portale i časopise. Vjerovatno ste već vidjeli njegove radove na webu, a da li ste znali da Nik Titanik Studio izrađuje i pozivnice za vjenčanja? I to kakve! Portretne ili situacijske karikature koje će karikirati Vaš izgled ili osobnost i nasmijati Vaše goste. Idealno za opuštena i neformalna vjenčanja, ali samo mladence za smislom za humor jer ima ljudi koji teško podnesu vidjeti sebe kao karikaturu.

Pozivnice za vjenčanje puzzle

Pozivnice puzzle

Svi vole slagati puzzle, a u kombinaciji sa Vašim tekstom dobit ćete originalne pozivnice za vjenčanje koje gosti prvo trebaju složiti da bi ih pročitali. Ne treba pretjerati i naručiti 1.000 komada puzzlea. Dovoljno je da gosti dobiju poštom mali paketić koji veseli više od kuverte, da dobiju igračku i pozivnicu za vjenčanje kakvu još nisu vidjeli. Originalnost ovakve pozivnice ne prestaje na tome što je u komadima. Na puzzle pozivnice naravno ide tekst kao i na svaku drugu pozivnicu za vjenčanje. Što znači da imate još prostora najaviti vjenčanje na još originalniji i duhovitiji način. Puzzle pozivnice za vjenčanje smo kod nas našli u Grafici Grafoprint iz Zagreba i Velartu iz Varaždina. Ako su Vas ove pozivnice inspirirale, budite kreativni. A možda ih nađete i kao magnete za frižider, izrezane od stakla ili nešto treće.

Vjenčanje u novinama

Vijest dana

Objava u novinama! I to na naslovnoj strani. Svi će shvatiti da se radi o šali, ali moment kada vide novine sa vašom slikom i još ne skuže - neprocjenjivo. Preko pola naslovne najava vašeg vjenčanja, a negdje u novinama članak u kojem objavljuje senzaciju da ćete se napokon vjenčati. Ako imate smisla za humor, ovo je pozivnica za vaše vjenčanje jer osim nevjerojatne vijesti da ćete se vjenčati novine trebaju i ostale članke: sport, politiku.. :) Novinske pozivnice za vjenčanje našli smo u Bugigrafu iz Zagreba.

Duhovite pozivnice za vjenčanje

Duhovite pozivnice

Ako planirate vjenčanje koje će biti neformalna zabava više nego formalna ceremonija onda Vam trebaju i zabavne pozivnice. Duhovite pozivnice za vjenčanje, makar neki to shvatili kao pokušaj humora uvijek su pun pogodak za neformalno vjenčanje. Pokušajte izmamiti osmjeh gostiju koje pozivate sa smješnim tekstom, pa možda i smješnom slikom ili grafikom na pozivnici. Za primjer Vam dajemo ponovo Bugigraf. Ekipa iz Bugigrafa očito ima mašte, smisla za humor i stila. Pogledali smo njihov katalog i oduševili su nas. Ovdje smo izdvojili ovu pozivnicu s pjevanjem, a imaju i onu "Ljudi, mi se ženimo!" i još svašta nešto. Naravno, inspiraciju za duhoviti tekst pozivnice možete još potražiti i na Googleu, a nas veseli misliti da smo Vam i mi pomogli.

Svitak pozivnice za vjenčanje

Svitak pozivnice za vjenčanje

Za Vaše elegantno vjenčanje preporučamo pozivnice za vjenčanje zamotane kao svitak. Pozivnice u svitku ili framan tradicionalno potjeću iz Indije i pojam su za kraljevska i elegantna vjenčanja. Obično se izrađuju od posebnog papira: rižinog papira, krep, pergamenta, papira presvučenog svilom i slično. Pečate se ukrasnom vezicom, a u novije vrijeme se pakiraju u ukrasne kutije. Sve to zajedno daje dojam važnosti i formalnosti. Kod nas ovakve pozivnice za vjenčanja u svitku izrađuje Vjenčanja Petra iz Zagreba.

Pozivnica za vjenčanje foto film

Pozivnica u foto filmu

Trevor i Larissa iz Toronta su fotografi. Svoje su pozivnice napravili kao film fotoaparata. Originalno, kreativno i sa stilom. Uspjeli su svoju osobnost prenjeti na pozivnice. A šta je Vama zajedničko?
A jel se od toga može napraviti pozivnica?

 


Više o:

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja