Vjenčano prstenje

Vjenčano prstenje je važan su dio vašeg vjenčanja i razmjene zavjeta. Ono je simbol Vašeg braka i ljubavi, ali i nakit kojeg ćete nositi do kraja života.
U našem poglavlju o vjenčanom prstenju informirat ćemo Vas o svemu šta trebate znati kako bi izabrali svoje vjenčano prstenje na kojeg ćete zauvjek biti ponosni.

najava odabir vjenčanog prstenjaVjenčani prsten će biti simbol vašeg braka i ljubavi. Odabiru dajte važnost koju zaslužuje jer ćete ga nositi zauvjek.

više...

cijena vjenčanog prstenjaDonosimo Vam današnje cijene zlata, platine i upute kako ćete sami izračunati vrijednost vjenčanog prstenja.

više...

vrste vjenčanih prstenaIzgled, kvalitetu i sjaj vjenčanih prstena odrediti će materijal od kojega su izrađeni. Predstavljamo vam vrste vjenčanih prstena.

više...

simbol vjenčanih prstenaBilo za muškarca ili ženu, nema vrjednijeg nakita od vjenčanih prstena. Dok je ostali nakit samo ukras, vjenčani prsten je vječan simbol ljubavi i odanost

više...

vjenčani prsten s dijamantomAko si ga možete priuštiti, vjenčani prsten sa dijamantom dostojno će simbolizirati vašu jedinstvenu i dragocijenu ljubav i vezu.

više...

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja