Hotel de Glace

sala svadbe hotel de glaceSala za svadbe Hotela de Glace nalazi se u Quebec Cityu u Kanadi, romantičnom mjestu gdje godišnje padne i preko tri metra snijega.
Osim vjenčanja, organizatori će vam prirediti dodatni sadržaj kao npr. vožnju u saonicama, obilaske i slično. Sama sala za svadbe i kapelica napravljeni su od umjetnički izrezanog leda za ugođaj snježnog vjenčanja.
Do sada su ugostili preko 150 parova mladenaca, tako da se možete pouzdati u njihovu profesionalnost. Paketi vjenčanja isplanirani su do najmanjih detalja pa će vam za potpun ugođaj dizajnirati vjenčanicu u stilu vjenčanja, prirediti vartomet, izraditi čaše od leda i iznenaditi vas sa još puno sitnica za vaše vjenčanje sa stilom.
Čarobno i bajka su riječi koje mogu opisati ovu salu za svadbe u Quebec Cityu.

Galerija


Web site • www.icehotel-canada.com
Photo credit • xdachez.com


Le Saint Géran

sala svadbe le saint geranSala za svadbe hotela One & Only - Le Saint Geran smještena na Belle Mare, poluotoku otoka Mauritius u Indijskom oceanu. Svjetski poznata romansa Paula i Virginie iz ljubavnog romana J.H. Bernardina učinila je ovo mjesto legendarnim i idealnim za početak zajedničkog života zaljubljenih parova. Ako se odlučite za ovu salu za svadbe, možete prepustiti organizaciju hotelu jer u svojim paketima vjenčanja imaju sve: od vjenčanice, pa do slanja e-mailova sa slikama rodbini i prijateljima. Poslije vjenčanja odmorite se uz pijesak, palme, masaže, golf i mnoge druge aktivnosti.

Galerija


Web site • lesaintgeran.oneandonlyresorts.com


Hilton Rose Hall

sala svadbe le saint geranSala za svadbe u hotelu Hilton Rose Hall pored Montego Baya nudi vjenčanje u tropskoj oazi Jamaike.
Montego Bay je nekadašnja španjolska kolonija gdje se sadila šećerna trska, danas su ta polja golf tereni Hiltonovog odmarališta Rose Hall. Tropska šuma i pješćane plaže Karipskog mora garancija su romanse svih parova koji se odluče za vjenčanje u Rose Hallu. Nakon što izaberete jedan od paketa vjenčanja koje vam nude, domaćini će se pobrinuti za organizaciju, a na vama je samo da uživate i ispunite dane raznim aktivnostima koje nude.

GalerijaWeb site • www.rosehallresort.com


The Mountain Retreat Inn

sala svadbe yangshuoSala za svadbe The Mountain Retreat Inn-a, sakrivenog na zavoju rijeke Lu Long River u kineskoj pokrajni Guangxi poznatoj po neobičnim vrhovima vapnenačkog krša. Hotel u kojem je sala za svadbe u američkom je vlasništvu. Ima 29 klimatiziranih soba i 29 zaposlenih ljudi. U Mountain Retreat Innu preporučamo vjenčanje na otvorenom jer bilo bi šteta ne uključiti romantiku prirode mjesta u svoje vjenčanje i uspomene.

GalerijaWeb site • www.yangshuomountainretreat.com


La Residence

sala svadbe la residenceSala za svadbe hotela La Residence, smještena u Franschhoek, jednom od najljepših sela Južne Afrike. Hotel ima 11 apartmana različito dekoriranih - od stila Luja XIV do budističkog stila.
Sala za svadbe u Franschhoeku odiše stilom - ekstravagantni namještaj i dekor u savršenoj mješavini starih kolonijalnih bogatstava i francuskog štiha. Optimalni broj gostiju u sali za svadbe je oko 40-60 od kojih 22 mogu biti smješteni na imanju. Njihovi iskusni organizatori vjenčanja predložit će vam ceremoniju, dok sve detalje možet promijeniti i dogovoriti. U cijenu će vam biti uključen jedan od četiri menia kojeg dogovorite, piće dobrodošlice, vino i još mnogo besplatnih iznenađenja.

Galerija


Web site • www.laresidence.co.za
Photo credit • www.zara-zoo.com


Château de la Chèvre d'Or

sala svadbe chatau de la chevreSala za svadbe u dvorcu Château de la Chèvre d'Or jedna je od najboljih mjesta za intimna i romantična vjenčanja na francuskoj rivijeri. Ovaj prekrasan hotel u kojem je sala za svadbe smješten je u srednjovjekovnom gradu - tvrđavi Eze. Privatno i diskretno mjesto, s nagrađivanom kuhinjom, s prekrasnim pogledom na more, dobra usluga, a nije ni pre skupo. Ako planirate malo vjenčanje na jedinstvenoj Azurnoj obali, Château de la Chèvre d'Or je savršeno mjesto za vas.

GalerijaWeb site • www.chevredor.com


Calcot Manor

sala svadbe calcot manorSala za svadbu u luksuznom hotelu Calcot Manor, u Gloucestershire, jugo-zapadna Engleska. Calco Manor jedan je od najatraktivnijih visoko cijenjenih novih britanskih hotela. Registriran za vjenčane ceremonije, Calcot je idalan za diskretno i intimno vjenčanje. Ima romantičan stari štih kojeg upotpunjuje dvorište sa limunovim stablima i stare kamene kuće i štale iz doba redovnika iz reda Cisterijanaca. Šarm mjesta zove kao mjesto za sklapanje braka i vjenčanje u stilu.

GalerijaWeb site • www.calcotmanor.co.uk


Blancaneaux Lodge

sala svadbe blancaneaux lodgeSala za svadbe u Blancaneaux Lodge locirana je na rubu tropske šume nacionalnog parka srednjeameričke države Belize. Gusta đungla, strmi obronci, spektakularni vodopadi, područja nastanjena rijetkim vrstama flore i faune garancije su za egzotično vjenčanje. Ako se odlučite za vjenčanje u sali za svadbe Blancaneaux Lodge-a, dobit ćete koordinatora koji će vam pomoći, organizirati dok vi uživate u ljepoti kraja.

GalerijaWeb site • www.coppolaresorts.com/blancaneaux


Little Palm Island

sala svadbe little palm islandSala za svadbe Little Palm Island na Florida Keys otocima. Odmaralište i spa centar Little Palm Island zrači romantikom: palme s Jamaike, tropski povjetarci, bijele pješćane plaže i tinjajući zalasci sunca. Imaju sakrivene bungalove savršene za medene mjesece s privatnim terasama sa ljuljačkama i vanjskim hot-thub kadama i prekrasnim pogledom na ocean. Imaju nekoliko paketa vjenčanja, a njihov koordinator za vjenćanja će preuzeti organizaciju dok vi odmarate. Sala za svadbe predviđena je za oko 40 ljudi. Zadivljujuća ceremonija vjenčanja uključujeprirodu pješćanih plaža, tropski Zen vrt i još atraktivnih lokacija. Fotograf za vjenčanja, cvijeće može se organizirati preko koordinatora vjenčanja.

GalerijaWeb site • www.littlepalmisland.com


COMO Shambala

sala svadbe como shambalaSala za svadbe u hotelu COMO Shambala, Ubud, Bali. Idealno mjesto za ležerno vjenčanje uz odmor u svjetski poznatom odmaralištu COMO Shambala, nagrađivanom 2007. od SpaFider čitatelja 2007. kao "Best Accomoation", "Best Boutique Spa" i "Best for Yoga". Pružit će vam potpunu uslugu vjenčanja sa koordinatorom i timom za organizaciju za samo 2100 USD. U paketu je uključena dekoracija, buket, muzika na tradicionalnom bambusovom Rindiku, romantična večera uz svijeće, ceremonija u vodenom vrtu, soba za mladence i još svašta drugo.

GalerijaWeb site • www.cse.como.bz


Jumby Bay

sala jumby baySala za svadbe u Rosewood odmaralištu, Jumby Bay, Antigua. Nalazi se na privatnom karipskom otoku u blizini obale Antigue. Luksuzno odmaralište u spektaklarnoj prirodi tropskog raja - savršeno mjesto za vjenčanje. Uz pomoć njihovog stručnjaka možete organizirati vjenčanje unutar osnovnog paketa od 3.500 $ ili sa dodatnim uslugama. U osnovnom paketu ponudit će vam sve što vam treba: prijevoz na otok, salu za svadbe, pomoć oko dobivanja dozvole za vjenčanje, buket, najam haljine i odijela za vjenčanje, torta i ostale usluge.

GalerijaWeb site • www.jumbybayresort.com

 


Više o:

Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja