image
Bendovi za svadbe Split Predstavljamo Vam sve DJe i bendove za svadbe u Splitu i okolici. Većina ovdje navedenih bendova za svadbe odazvat će se na Vašu svadbu u bilo koji dio lijepe naše. Svaki bend za svadbe naveden je sa osnovnim informacijama do kojih smo mogli doći, kontaktom i linkovima na njihovu stranicu i muziku. Nastojimo održati kontakt sa navedenim bendovima za vjenčanja kako bi Vam pružili točne i ažurirane podatke. Ako znate za bend iz Splita koji svira na svadbama, a nismo ga naveli, molimo kontaktirajte nas.

DJ Peco

Tel. 098 921 6103
info@djpeco.hr
pecovjencanja.hr

DJ za vjenčanja Peco

''Dopustite da i vaše vjenčanje pretvorimo u večer za pamćenje.''

 

Peco je hrvatski brand s 30 godina iskustva u dj-ingu i kreativnom oblikovanju svjetla.

Muzika za vjencanje Peco Sound Light

Uveseljavanje mladenaca na dan kada je njihova ljubav postala vječna s razlogom zauzima posebno mjesto u našoj ponudi. Uz naše DJ-ing usluge do danas smo u brak otpratili više od 500 parova s područja Splita i okolice.

više o našoj usluzi DJ-a za vjenčanja…

Rasvjeta muzika vjencanja

Od romantičnog špalira do razuzdane disco groznice. Želite li da Vaše vjenčanje prati niz lijepih ugođaja odaberite jedan od naših rasvjetnih paketa. Svjetlosni efekti uvijek dodatno zagriju atmosferu, a pod specijalnom rasvjetom mladenci zablistaju u punom sjaju.
više o našim uslugama rasvjete za vjenčanja…

Kontaktirati nas možete odmah na
telefon 098 921 6103
ili e-mail info@djpeco.hr

Besplatan upis

Znate li za firmu koja pruža uslugu vezanu za vjenčanja a nismo je naveli? Javite nam!

Upis u Imenik