Iako je u najhladnijem djelu godine, obiteljska toplina i crvene nijanse Božić čine idealnom prilikom za velika okupljanja. Crkva je već dekorirana, ljubav je u zraku, a možda napada i snijeg koji sve čini bajkovitim. Pa zašto se onda ne odlučiti  na zimsko vjenčanje?

Donosimo vam nekoliko savjeta koji će olakšati pripremu maštovitog božićnog vjenčanja.

Idealne boje za svečanost u ovom djelu godine su tradicionalna crvena i zelena, ali možete se odlučiti i za srebrnu i ledeno plavu ili bež i zlatnu.

Što se dekoracija tiče na raspolaganju Vam stoji niz klasičnih, ali i dalje privlačnih zimskih motiva poput pahuljica ili primjerice borovih češera i kuglica. Možete se odlučiti i za duge elegantne crvene stolnjake i u istom tonu trake na stolicama, a kasnije gostima umjesto klasične zahvalnice pošaljite kuglicu za bor u obliku malog božićnog poklona.

U sličnom stilu možete osmisliti i svadbenu tortu i izraditi jestive ukrase od marcipana. Čak i torta jednostavnog kalupa će izgledati posebno uz ukrase poput jelenjih rogova.

božično vjenčanje torta 1 božično vjenčanje torta 2

 

U zimsko doba ponekad je teško naći idealnu vjenčanicu, ali postoji nekoliko načina da vas se zapamti kao originalnu i maštovitu mladenku. Primjerice nabavite bijeli kaput ili krzno. Dobar odabir su i duge tople rukavice koje prelaze lakat ukoliko se odlučite za vjenčanicu bez rukava. Također u obzir dolazi i crvena vjenčanica koja će biti izrazito prigodna u božićno doba.

božično vjenčanje haljina 1 božično vjenčanje haljina 2
source: dhresource.com
author: Ayaad Damouni Photography
Newsletter

Za vas pratimo cijene, popuste i akcije usluga vjenčanja